NUTRICIONISTA

Núria Gabriel Puiggròs  —  Nutricionista col·legiada CAT nº001350


El meu interès en la nutrició va començar al 2004 durant el curs de tècnic en grau superior de Restauració (Hosteleria) que vaig realitzar a Sitges. Al finalitzar aquests estudis vaig començar la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Ramon Llull – Blanquerna. Per tal d’ampliar els coneixements de les plantes i complements nutricionals vaig realitzar el Màster de Fitoteràpia de la Universitat de Barcelona-IL3, així com uns cursos de seguretat alimentaria en el col·legi de Veterinaris de Barcelona. Actualment, estic realitzant un títol propi  de la Universitat de Barcelona_Il3 de “Expert en nutrició, alimentació vegetariana i salut”.

El meu treball a la consulta es basa en l’elaboració de pautes dietètiques personalitzades, adaptades a les necessitats individuals, amb l’objectiu principal de la promoció de la salut i utilitzant com a eina l’educació nutricional.

Utilitzo com a punt de partida l’alimentació actual de la persona, mantenint els hàbits que ja es fan bé i oferint diferents alternatives per modificar aquells hàbits no saludables, d’una manera progressiva, sempre consensuant amb el pacient. El gaudi i el plaer en el menjar no haurien d’estar en absolut renyits amb la salut.

També realitzo, tallers o xerrades i revisió de menú.

FISIOTERAPEUTA

Alba Muñoz  —  Fisioterapeuta col·legiada nº 7941

Diplomada a la Fundació Universitària del Bages FUB, l’any 2007. He coordinat i dirigit l’àrea de fisioteràpia durant nou anys a un centre mèdic de Piera. He pogut comprovar per la meva experiència i observació, que l’èxit d’una bona rehabilitació funcional és l’ELIMINACIÓ DEL DOLOR.
La clau és un tractament individualitzat, entenent i veient a la persona com a una essència FÍSICA, EMOCIONAL i MENTAL. Així és com es pot fer un treball global totalment EFICAÇ.

El teixit Miofascial conjuntiu és el que ens recobreix tot el cos, tant el sistema musculoesquelètic com el visceral. És la capa que hi ha sota la pell. Està molt relacionat amb el sistema emocional, per això quan estem neguitosos, el cos es tensa. Imprescindible saber treballar-ho per part del terapeuta, d’aquesta forma obtenim un benefici tan físic com tensional i emocional.

Utilitzo diferents tècniques, totes elles manuals;

– VENTOSES O CUPPING: Amb aquesta tècnica treballo principalment el teixit Miofascial.

– DIGITOPRESSIÓ: Pressió amb els dits o eina corresponent sobre els punts gatells (Els punts gatell miofascials (PGM) són nòduls híper irritables de dolor a la pressió, localitzats en una banda tibant palpable del múscul esquelètic. A més de dolor, aquests punts poden donar altres símptomes, com a restricció de la mobilitat, feblesa muscular o afectació de l’activació muscular.). És una forma NO INVASIVA d’ alliberament de la lesió.
-GANXOS: Treballo els teixits adherits i les lesions antigues.

Gaudeixo del meu treball per poder ajudar a solucionar i millorar les lesions en tot el que sigui possible.

 

 

MASSATGE AYURVÈDIC

Montse Ordóñez


Durant els 20 anys treballats a Oncologia/ Radioteràpica com a especialista i Tècnica Superior vaig observar que les necessitats dels pacients no es limiten només en tractar un òrgan afectat sino que VEURE a la persona era també molt important per entendre que estava passant, per això vaig decidir començar a estudiar Ayurveda (“la ciència de la vida”) que es un sistema mil·lenari aprovat per la OMS basat en veure a la persona com un conjunt de ment, cos i ànima en el cual el propi pacient es conscient del que pot fer per ell mateix, incorporant nous hàbits i aspectes per reenfocar la vida.

El massatge Aiurvèdic pretén una curació integral del cos físic i energètic. Potència el funcionament de tot l’organisme i equilibra els sistemes (endocrí, circulatori,nerviós, digestiu, muscular). Elimina toxines, combat l’estrès i l’ansietat, proporcionant una relaxació profunda.

COACHING

Nadia Dichiara — Coach Professional-Coach Educatiu

Què et preocupa?

T’acompanyo en un procés de coaching en el qual tu trobes la solució que més s’adapti al teu desafiament. És una conversa diferent, és un espai confidencial, on a través d’escolta activa, preguntes i exercicis, treballem creences que et limiten, fent conscient capacitats que ja tens, perquè el camí cap al teu objectiu sigui més clar i aquí és on comença l’acció, sense acció no hi ha canvi i el coaching és CANVI.

A més, acompanyo a nens i adolescents mitjançant tècniques i jocs, a descobrir els seus recursos i el que necessiten per assolir tot el seu potencial, gestionar les teves emocions i així afrontar els reptes que es presenten: les teves relacions, amistats, estudis, autoestima, gestió emocional, etc., principalment perquè cada nen es senti bé tal com és!