NUTRICIONISTA

Núria Gabriel Puiggròs  —  Nutricionista col·legiada CAT nº001350


El meu interès en la nutrició va començar al 2004 durant el curs de tècnic en grau superior de Restauració (Hosteleria) que vaig realitzar a Sitges. Al finalitzar aquests estudis vaig començar la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Ramon Llull – Blanquerna. Per tal d’ampliar els coneixements de les plantes i complements nutricionals vaig realitzar el Màster de Fitoteràpia de la Universitat de Barcelona-IL3, així con uns cursos de seguretat alimentaria en el col·legi de Veterinaris de Barcelona. Actualment, estic realitzant un títol propi  de la Universitat de Barcelona_Il3 de “Expert en nutrició, alimentació vegetariana i salut”.

El meu treball a la consulta es basa en l’elaboració de pautes dietètiques personalitzades, adaptades a les necessitats individuals, amb l’objectiu principal de la promoció de la salut i utilitzant com a eina l’educació nutricional.

Utilitzo com a punt de partida l’alimentació actual de la persona, mantenint els hàbits que ja es fan bé i oferint diferents alternatives per modificar aquells hàbits no saludables, d’una manera progressiva, sempre consensuant amb el pacient. El gaudi i el plaer en el menjar no haurien d’estar en absolut renyits amb la salut.

També realitzo, tallers o xerrades i revisió de menú.

MASSATGE AYURVÈDIC

Montse Ordóñez


Durant els 20 anys treballats a Oncologia/ Radioteràpica com a especialista i Tècnica Superior vaig observar que les necessitats dels pacients no es limiten només en tractar un òrgan afectat sino que VEURE a la persona era també molt important per entendre que estava passant, per això vaig decidir començar a estudiar Ayurveda (“la ciència de la vida”) que es un sistema mil·lenari aprovat per la OMS basat en veure a la persona com un conjunt de ment, cos i ànima en el cual el propi pacient es conscient del que pot fer per ell mateix, incorporant nous hàbits i aspectes per reenfocar la vida.

Abrir chat