Yoga per a la gestió de l´aula

El yoga pot oferir eines per ajudar els nens i les nenes en relació amb les seves emocions i el seu aprenentatge?
Les alternatives i recursos que pots trobar en el yoga (tant si n’ets practicant com si no) per ajudar al creixement dels nens i nenes són efectius i interessants.

 

Els infants han estat i són els més vulnerables, alhora que ens ha semblat que son els que s’han adaptat més i millor a l’estrès de la pandèmia, als canvis en el sistema d’aprenentatge a què han estat sotmesos i a l’adquisició de nous costums, molts d’ells vinculats a la tecnologia. Tot han estat i són canvis dràstics en el seu creixement.

Així doncs, presentem aquesta formació adreçada a mestres, educadors, monitors de lleure i famílies, per descobrir tècniques de yoga en els processos d’aprenentatge i acompanyament de les nostres nenes i nens.

Descobrir com ajudar-los amb nous recursos és l’objectiu d’aquesta formació presentada per: Grisel.la Torroglosa

 

Les dates d´aquesta formació seran els dies :11,12 i 14 de juliol de 9:30 a 13h, per experimentar sessions de yoga integral i sessions de Yoga per Educar®

Les places són limitades, així que t’aconsellem fer la reserva de la teva plaça el més aviat possible. enviant un missatge de whatsapp o un correu electrònic a Sâdhana Yoga.

Serà una gran oportunitat per descobrir com el yoga et pot ajudar en l’educació, el descobriment de les emocions i l’aprenentatge. Per aprendre tècniques de yoga a l’educació, millorar l’atenció i el reconeixement de les emocions.

 

Recorda que des del nostre centre estem interessats en crear activitats que ens ajudin com a comunitat a millorar la nostra percepció dels canvis que vivim. Així que activa la campana del nostre compte dInstagram o, si ho prefereixes, dóna’t d’alta al nostre canal de Telegram PERQUÈ REBIS POQUES PERÒ MOLT BONES NOTÍCIES.

 

Et sembla una informació interessant?

 

COMPARTEIX-LA, QUE L’UNIVERS NECESSITA QUE COMPARTIM BONES NOTÍCIES.

 

RESERVA LA TEVA PLAÇA
Compartir