Nosaltres també #somblaus

👐🏻Nous miralls
🤝per a una nova societat.

👉🏼És oficial. @sadhanayogaigualada , esdevé aquesta temporada patrocinador oficial del #ClubFutbolIgualada 🔵⚽️, de la secció femenina del Club.

👍🏼Ho fem perquè entre els valors del nostre centre hi ha precisament impulsar el benestar individual i d’equip, i ens agradara pensar que per extensió, de tota la societat.

🤜🏼🤛🏻Donem aquest pas perquè el yoga valora i persegueix el treball en equip i els nous valors que veiem des de fa alguns anys reflectits al futbol femení: respecte, admiració, solidaritat, companyia i passió per un somni a través del joc.
El futbol mou passions👌🏽. I volem afegir la 👉🏼nostra passió pel yoga per impulsar-lo.👌🏼

T’imagines que podem conèixer i reconèixer les jugadores del club de futbol de la nostra ciutat?

T’imagines que més nens i nenes s’emmirallen de la seva passió i s’esforcen i reprodueixen els seus valors? 💪🏽Nosaltres ho imaginem i ens afegim aquest any a l’equip per posar-hi el nostre gra de sorra.

👉🏼Que els nens i les nenes del club de futbol i les seves famílies puguin descobrir els avantatges del yoga. Que nosaltres puguem descobrir nous talents i que tots plegats ens puguem emocionar amb l’esforç dels més joves que practiquen esport. ENS FA MOLTÍSSIMA IL·LUSIÓ
D’EMMIRALLAR-NOS EN NOUS MIRALLS PER CREAR NOUS REFLEXOS.

Gràcies per deixar-nos impulsar la vostra passió 🔵 CLUB DE FUTBOL IGUALADA

 

Un dels nostres compromisos és crear vincles amb la societat que permetin difondre i compartir els avantatges d’una vida amb salut.
Estem convençuts que el yoga és per a tothom i sabem que aquest enllaç ens permetrà oferir diferents tipus d’activitats innovadores vinculades amb la pràctica del yoga per als esportistes i les seves famílies.

 

 

Ets part d’aquest col·lectiu?
Envia’ns un missatge  i coneix tots els avantatges que té aquest acord per al CLUB i les seves famílies.

Seguim buscant i creant sinergies que ens permetin estar més a prop de les persones que busquen benestar, i un exemple d’això va ser la primera classe de demostració que vam fer amb un dels equips del club.
Vols veure’n el resultat? Clica aquí.

Compartir