PRESENTACIÓ DE LA FORMACIÓ DE YOGA 300H

Et convidem a la presentació del curs de Formació de Yoga 300h Kriya Hatha Vinyasa, acreditat per Yoga Alliance.

Per a començar realitzarem una pràctica completa de Yoga, a continuació el Samuel Gunas ens presentarà el contingut del curs i més tard s’oferirà un espai per dubtes i preguntes que puguin sorgir.

Aquesta formació et permetrà iniciar-te en el yoga, aprofundir en els seus coneixements i formar-te com a professor/a.

RESERVA LA TEVA PLAÇA I APUNTA’T A AQUESTA PRESENTACIÓ DE FORMACIÓ DE YOGA QUE OFERIM AL NOSTRE CENTRE:

FORMACIÓ DE YOGA  Kriya Hatha Vinyasa 300h
Curs acreditat per Yoga Alliance i dirigida per Samuel Gunas amb la col·laboració de diversos professionals i especialistes en diferents àrees.

Tens algun dubte o vols més informació?
Envia’ns un missatge o contacta amb nosaltres per WhatsApp
o per EMAIL

Una oportunitat d’enfortir les opcions professionals per a totes aquelles persones que es volen dedicar a la formació en aquest àmbit i en altres vinculats, i també als que ja són formadors i necessiten captar i refrescar coneixements i idees.
Igualment, pels interessats en aprofondir en el seu coneixement yòguic en tota la seva expressió. Aquesta proposta formativa significa un nou avenç en la implicació de Sâdhana Yoga amb la comarca, fent possible l’assoliment d’aquesta certificació a la ciutat, amb la confiança que dóna l’experiència de gairebé divuit anys en la divulgació del yoga, i encara més amb la vinculació de la seva pràctica, conduint al creixement i benestar de les persones.
Aquesta formació a Igualada consta d’un curs de 300 hores distribuïdes en diversos caps de setmana (horari pensat per optimitzar el temps dels participants) i obre una nova via curricular als formadors que volen que el seu treball ajudi a millorar la vida dels altres.

T’esperem.

Compartir