ASTROLOGIA SADHANA YOGA IGUALADA

TALLER D’ASTROLOGIA

Saps que l’Astrologia és una de les ciències tradicionals que no es deu a la invenció humana (com són els números, l’escala musical, etc.) tramesa de boca a orella i sense canvis des dels seus orígens?

L’objectiu de l’Astrologia és l’estudi de la naturalesa del cel i la seva personificació en la naturalesa humana, és a dir, el cel pren corporalitat a la terra.

Podem assegurar que entre l’home i la terra existeix una justa harmonia. Exemple d’això és la relació que els astròlegs, observant el sol del firmament, el relacionen amb el cor de la naturalesa humana o amb l’or del regne mineral.
El cel es converteix en un gran mirall on tothom s’hi veu reflectit.

La finalitat de l’Astrologia és fer-nos entendre el significat dels símbols astrològics: els signes del Zodíac, els Planetes i la relació entre ells. Mitjançant dades, tals com l’hora, el dia i el lloc del nostre naixement, podrem dibuixar la nostra Carta Astral i així conèixer el nostre temperament, caràcter, química mental, vitalitat, personalitat, motivació … I ens ajuda en les diferents etapes de la nostra existència.

Dia i hora: 17 de febrer a les 10:30
Preu: 15€ pels alumnes i 20€ externs
Reserva la teva plaça T 612 255 831. Places limitades.

T’esperem!

Compartir